¡hola amigos!

Tjabba tjena hallå!
Vi är två b-rudar på arton jordsnurr från den väldigt lilla och omysiga hålan Mora som ligger någonstans i Dalarna (vi är inte riktigt säkra på var, faktiskt). Här i Mora har vi inte så mycket att syssla med, och därför alldeles för mycket fritid. På nämnda fritid spånade vi fram en finfin liten idé, som består av en lista, hundraen sjuka saker, och en deadline. Vi har ett år på oss att göra dessa smått idiotiska upptåg; vissa mer extrema än andra, och en del bara galet pinsamma. Ni får mer än gärna följa med på resans gång och garva åt oss när vi gör bort oss totalt.

Vi kommer ladda upp videoklipp, ljudfiler och bilder på uppdragen, och dom kommer utföras tillsammans. Ni behöver heller inte vara misstänksamma för att vi fejkar hela skiten, vi är nämligen alldeles för sjuka i huvudet för att banga något sånt här.
Och när vi har en deadline, behövs det även en insats. Har vi inte klarat varenda litet uppdrag i September nästa år kommer vi ha en väldigt vacker tatuering någonstans på våra smärta, snygga kroppar, som den andra får bestämma. Därför kommer vi med all säkerhet genomföra det här till punkt och pricka.


Kommentarer
Postat av: Anonym

inte såhära för att vara den som låter såhära, men heter det liksom inte snärta och inte smärta? ;) MOFO!

2010-09-16 @ 07:01:31
URL: http://starbreaker.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv; nej du är helt ute och cyklar haha! har ni en smärtig eller snärtig kropp liksom?

2010-09-16 @ 17:27:26
URL: http://starbreaker.blogg.se/
Postat av: Anonym

smärt, lisa, smärt! vafan /sanna

2010-09-16 @ 18:30:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0